Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Fina Garcia es converteix en patrocinador principal del Primer Equip femení del club

10 Novembre 2022 Redacció
Acord de futur pel futbol femení Acord de futur pel futbol femení CE Europa

El Nou Sardenya ha acollit aquest matí l'acte de signatura del conveni entre el CE Europa i la cadena de joieries Fina Garcia.

A la sala de premsa de l'estadi, el president del club, Víctor Martínez, i Fina García, fundadora de l'empresa de joieria i rellotgeria, han formalitzat l'acord pel qual Fina Garcia passa a ser patrocinador principal del Primer Equip femení del club conjuntament amb la Clínica del Remei i Casa Vicens.

Nascuda el 1988, Fina Garcia és una empresa familiar en expansió que compta, en l'actualitat, amb 22 joieries situades a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Madrid, convertint-se en una empresa de referència en el sector. Una d'elles, la de Gran de Gràcia, 62, la més propera al club.

Les joieries de Fina Garcia es distingeixen per la qualitat dels seu productes a preus assequibles i el tracte proper de les seves joieries. Fina Garcia destaca per un disseny de joies clàssic, tradicional, femení i autèntic. Amb aquest conveni de patrocini, Fina Garcia vol contribuir a potenciar el futbol femení.