Imprimir aquesta pàgina

Festa Major per a tancar la pretemporada

29 Agost 2021 Àngel Garreta
La celebració del 0-1 obra de Castellll La celebració del 0-1 obra de Castellll Àngel Garreta

El Primer Equip masculí ha guanyat 0-2 el Manresa en el trofeu local de Festa Major per a tancar la seva particular pretemporada.

Pretemporada · 29/08/21 · 19 h. · Mpal. Congost · 150 espectadors

MANRESA
0 - 2 EUROPA

bannercroniquesfemeni

Acaba amb victòria una pretemporada de vuit partits amb triomf a Manresa contra un dels clars aspirants a estar a dalt a la nova Tercera RFEF. El partit, coincident amb la Festa Major local, ha estat distret i gradualment intens fins el final. L'Europa s'ha endut el triomf i el trofeu de Festa Major, aixecat per Uri, capità de l'equip a la segona part.

Un xut de Pau Darbra als sis minuts, que ha blocat bé Troya, ha estat la primera ocasió del partit favorable a un Manresa que ha sortit als primers minuts a mossegar. L'equip local ha buscat amb intensitat les bandes mentre l'Europa ha sortejat aquesta embranzida dels blanc-i-vermells intentant robar per sortir a la contra.

Al minut 25, el local Àlex Iglesias ha entrat i Noah, tot sol a l'àrea, ha rematat de cap fora, deixant perdre una bona ocasió local per obrir el marcador. Un minut després, nou ensurt en una rematada de cap en planxa de Juli Serrano que Troya ha tornat a evitar que fos gol.

La pausa d'hidratació li ha servit a l'Europa per fer un temps mort com al bàsquet i reordenar conceptes. A partir d'aquí, el darrer quart d'hora ha estat escapulat, amb la millor opció al minut 35 quan Jordi Cano ha centrat i David Jiménez, de cap, ha enviat la pilota... exacte, al travesser! Vuit partits de pretemporada i vuit topades contra la fusta aquest agost.

A la represa l'Europa ha posat una marxa més i ha obert la llauna abans dels deu minuts de joc: falta directa a la frontal que ha xutat Castell de forma magistral per sobre la barrera, fent impossible qualsevol intent del porter per aturar el que ha significat el 0-1.

A partir d'aquí, el matx ha anat pujant en intensitat física i, en segons quines accions de disputa, duresa del joc. Durant la pausa d'hidratació del segon temps, l'exescapulat Amantini ha vist la vermella directa per protestar l'àrbitre i el Manresa s'ha quedat un quart d'hora amb 10 efectius.

L'Europa, amb superioritat de nombre de jugadors, ha intensificat els seus atacs per a fer el segon. Ha tingut una bona opció Alan, jove a prova amb l'equip, en una jugada personal marxant de tothom, fins i tot del porter, però sense poder finalitzar amb encert. El premi a la insistència ha arribat al minut 88, quan Ricki Vidal ha filtrat pilota a l'àrea per a l'arribada de Sergi Pastells, qui ha colat el cuir al fons de la xarxa per establir un 0-2 definitiu.

MANRESA: Òscar Pulido, Amantini, Putxi, Pau Darbra, Cuello, Noah, Juli Serrano, Àlex Iglesias, Uri Pérez, Javi López i Moha... Han completat el partit i la convocatòria: Àlex Sánchez, Madou, Marc Martínez, Biel Rodríguez, Aleix Díaz, De Sande, Nil Garrido i Mellado.

EUROPA: Troya, Àlex Cano, Uri, Jordi Cano, Alberto, Javi Solsona, Prats, David Jiménez, Marc Esteban, Coro i Pol Morlans... Han completat el partit i la convocatòria: Sergio, Sergi Pastells, Guti, Campeny, Pau López, Castell, Alan, Ricki Vidal i Marcel Samsó.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat), assistit per Alejandro Fernández Ruiz i Víctor Moreno Martínez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pau Darbra i Javi López (Manresa) i Coro (Europa). Vermella directa a Amantini -minut 75- (Manresa).

GOLS: 0-1 (Castell, 53'); 0-2 (Sergi Pastells, 88').