Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Etern Serracant!

Moment de la inauguració de la placa en honor de Carles Serracant Moment de la inauguració de la placa en honor de Carles Serracant Jordi Batuecas

El nom de Carles Serracant, primer golejador de la història dels camps del carrer Sardenya, ja llueix sota la tribuna de l'estadi.

Els instants previs a la disputa de l'Europa-Granollers del grup V de Tercera Divisió van servir per a inaugurar i descobrir una placa en record de Carles Serracant i Ribó, autor del primer gol en partit oficial -l'1 de desembre del 1940- en l'actual ubicació del terreny de joc europeista, on el club hi competeix -en dos estadis diferents però situats al mateix lloc- des de fa 80 anys.

Aquell gol va tenir lloc precisament en un Europa-Granollers com el d'ahir diumenge i és per això que aquest dia especial s'ha volgut fer coincidir amb aquest partit. La idea original d'homenatge, sorgida del consoci Josep Maria Felip, va ser immediatament recollida pel Grup d'Història Ramon Vergés, encarregat d'impulsar-la amb la connivència del CE Europa.

A l'acte s'hi van reunir molts socis del club, directius escapulats, expresidents, representants polítics de Gràcia i també directius del Granollers. També hi van ser presents el fill de Carles Serracant (Carles Serracant i Duñó) i la seva família. Per a inaugurar la placa van intervenir el president Víctor Martínez en nom del CE Europa, Carles Serracant fill en nom de la família i Albert Benet en nom del Grup d'Història Ramon Vergés.

El fill de Carles Serracant va rebre de part del grup un 'collage' amb imatges de son pare, retalls de diaris, el pòster del partit d'ahir i una reproducció del text de la placa que ara llueix sota la tribuna Ramon Vergés. Com ara fa 80 anys, el partit Europa-Granollers també va finalitzar amb victòria gracienca. Un dia rodó per a la gran família escapulada.

A continuació us deixem una galeria d'imatges de l'acte i també dos vídeos: un petit resum i context amb explicacions de la història de Serracant i imatges dels socis i personalitats presents ahir a l'estadi i un segon vídeo amb tot l'acte d'inauguració sencer.