Es reactiva la Comissió de Control i Transparència

10 Octubre 2017 Redacció
Els membres de la Comissió de Control i el Síndic Els membres de la Comissió de Control i el Síndic Àngel Garreta

Els socis Carlos López, Ramon Botet i Joan Guinart formaran aquest òrgan de supervisió del bon govern del Club Esportiu Europa.

Segons manen els estatuts del club, el control del compliment del Codi Ètic i de Bon Govern del Club estarà sotmès a una Comissió de Control i Transparència, que d’una manera efectiva pugui interpretar i excepcionar l’aplicació de l’esmentat Codi posant atenció a criteris de pertinença i oportunitat i, en el seu cas, advertir quines accions de govern i de representació són contràries als valors del club.

Després de la dimissió de l'anterior Síndic del Soci, Javier Latorre, i la també dimissió, a mitjans de setembre del 2016 de l'anterior Comissió de Control, el nou Síndic, Carlos Pablos, ha proposat els tres nous membres d'aquest òrgan independent que seran els socis Carlos López Aira (soci número 46), Ramon Botet Pont (180) i Joan Guinart Uriós (303). Ahir a la tarda, a la sala de juntes de les oficines del club, síndic i comissionats van formalitzar la seva constitució com a òrgan en una reunió.

A la imatge superior, d'esquerra a dreta, Carlos López, Joan Guinart, el Síndic Carlos Pablos i Ramon Botet. La composició d'aquesta Comissió de Control durarà el mateix que el mandat de la Junta Directiva, segons manen els estatuts. Per a tenir més informació de la seva funció, us deixem l'article que vam publicar en el seu dia al web: Què és la Comissió de Control?