agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Entrades pel derbi disponibles a oficines

19 Abril 2017 Redacció
Aficionats escapulats al derbi de la primera volta Aficionats escapulats al derbi de la primera volta Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Les oficines del CE Europa disposen d’entrades anticipades pel derbi Sant Andreu-Europa del proper dissabte 22 d'abril (20 hores).

Tots els socis interessats en assistir al derbi de lliga al Narcís Sala, el proper dissabte a les vuit del vespre, tenen a disposició entrades a les oficines del club en l’horari habitual d’atenció al públic i fins les 19:30 hores del divendres 21 d'abril.

La UE Sant Andreu ha contactat amb el club gracienc i, segons informa, ha rebut recomanacions de seguretat dels Mossos d’Esquadra per tal que la majoria de públic visitant arribi a les instal·lacions andreuenques amb l’entrada ja adquirida per evitar aglomeracions a les taquilles.

Així, l’entitat escapulada ha rebut un paquet d’entrades anticipades i disponible des d'avui a les oficines del club. El preu d’aquestes entrades –el mateix que el dia del partit- és de 5€, el preu decidit per la UE Sant Andreu pels socis visitants.