Els nens de la campanya d'abonaments 'Som com tu!', protagonistes a l'estadi

08 Octubre 2018 Àngel Garreta
Cano i els protagonistes de la campanya d'abonaments Cano i els protagonistes de la campanya d'abonaments Àngel Garreta

Els instants previs al duel Europa-Llagostera van servir de reconeixement a la col·laboració dels menuts dins la campanya escapulada.

Aquest estiu l'Europa ha estrenat el carnet d'abonat, diferenciat del de la condició de soci. Per promoure'l es va idear la campanya de proximitat 'Som com tu!' on diferents jugadors del Primer Equip i el Femení A sortien realitzant activitats del dia a dia ordinari de qualsevol persona o de dates significatives a Gràcia (fer un cafè, anar al mercat, guarnir per Festa Major, anar a l'escola...). Precisament el pòster referit a l'escola va comptar amb la participació de l'escola Pau Casals i la col·laboració extra de cinc joves europeistes: Biel Tort, Pol Tort, Marc Toa, Àlex Toa i Laia Rodríguez.

Els joves seguidors escapulats van sortir al terreny de joc per rebre l'aplaudiment del públic i, posteriorment, es van fer la foto amb l'onze inicial de l'equip. Acte seguit, el capità Àlex Cano els hi va fer entrega personalitzada d'una fotografia signada de record, una imatge del 'com es va fer' la campanya d'abonats on surten tots sis -nens i capità- a l'escola.