El preu de l'entrada general en lliga es mantindrà i desapareixerà la categoria de jubilats

Imatge d'arxiu de les taquilles del Nou Sardenya en dia de partit Imatge d'arxiu de les taquilles del Nou Sardenya en dia de partit Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Una entrada per a un partit de lliga al Nou Sardenya seguirà costant 10€ la temporada vinent, exceptuant acords amb socis de clubs visitants.

D'aquesta manera, hi haurà una única modalitat d'entrada a l'estadi i un únic preu. La reducció de l'import pel concepte jubilat desapareix de la taquilla (tota persona major de 14 anys pagarà 10€). No obstant, hi podrà haver excepcions, de forma puntual o permanent, segons les diferents promocions, ofertes o incentius als socis que la Junta Directiva pugui decidir al llarg del campionat per poder dur acompanyants i/o altres acords de taquilla que tinguin lloc durant la lliga regular.

Així mateix, amb tots els clubs que aquesta temporada es renovi l'acord o s'estableixi per primera vegada, hi haurà entrada reduïda pels seus socis a 5€, de la mateixa forma que els socis del CE Europa podran beneficiar-se d'aquest import en la visita a camp rival. De moment, encara en dates d'agost, hi ha acord tancat amb Prat, Terrassa, Santboià, Vilassar de Mar, Palamós, l'Hospitalet i Santfeliuenc. Per tant, els preus s'establiran de la següent manera per a la temporada 2017/2018:

NORMA GENERAL DE PREUS DELS PARTITS REGULARS DE LLIGA 2017/2018

Entrada única general: 10€
Socis de clubs visitants amb acord de preus: 5€
Socis del CE Europa: de franc
Familiars de jugadors del CE Europa (presentant carnet): de franc
Jugadors d'Escola i Futbol Formatiu del CE Europa (presentant carnet): de franc
Menors fins a 14 anys (inclosos): de franc
Passis federatius: de franc