Imprimir aquesta pàgina

El Filial masculí rep el premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol

15 Juliol 2022 Redacció
Víctor Martínez i Víctor Vilajosana recullen el guardó JOC NET Víctor Martínez i Víctor Vilajosana recullen el guardó JOC NET Cedida - FCF

El Filial ha estat acreditat com un dels equips amb menys targetes i sancions de la temporada 2021/2022.

El president del Club Esportiu Europa, en Víctor Martínez, i el primer capità de l'Europa B aquesta temporada, en Víctor Vilajosana, van rebre aquesta setmana el guardó JOC NET a la seu de la Federació Catalana de Futbol. Aquest premi vol fomentar la pràctica respectuosa i no violenta als terrenys de joc, amb el qual es recompensa els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs.

En categoria masculina se'n beneficien els equips de Primera a Quarta Catalana, mentre que en futbol femení ho fan els equips de Preferent fins a Segona Divisió. 

Reconeixement físic i en metàl·lic

Després de finalitzar totes les competicions en joc, el primer equip que menys targetes i sancions ha rebut ha estat beneficiat amb 800 euros de premi, mentre que el segon equip ha obtingut 400 euros. En cas d'empat entre dos o més equips el premi s'atorga a tots els equips empatats.

El Filial gracienc ha quedat primer classificat del Grup 5 de la Segona Catalana. El segon classificat ha estat el CF Lloreda, equip que va quedar en l'onzena posició de la taula.

Articles més recents relacionats per etiquetes