El carnet de soci 2016/2017 deixa de tenir validesa per entrar als partits del Primer Equip

07 Setembre 2017 Redacció
Des d'ara cal acreditar la condició de soci amb el nou carnet Des d'ara cal acreditar la condició de soci amb el nou carnet CE Europa

Els socis hauran de fer servir el renovat carnet 2017/2018 per accedir al partit d'aquest dissabte a la tarda contra el Castelldefels.

Tal com va comunicar el club dies enrere, el carnet de soci de la temporada anterior només servia per accedir, com és tradicional, al primer partit de lliga a casa, encara al mes d'agost. Des d'ara, per entrar al Nou Sardenya en partit de Tercera Divisió com a soci de ple dret cal haver renovat (o donar-se d'alta, en cas de voler ser nou soci) el carnet 2017/2018.

Per a tal efecte, des de les 16 hores de dissabte -dues hores abans del partit- les oficines del club estaran obertes per a tramitar renovacions dels socis que, acte seguit, vulguin entrar a l'estadi a presenciar el partit. Així mateix, el carnet 2016/2017 tampoc servirà per poder accedir com a soci a l'Assemblea General Ordinària del proper 21 de setembre, havent de tenir també renovat el carnet de ple dret corresponent a la vigent temporada.