agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El capità seguirà augmentant la llegenda

15 Maig 2018 Redacció
El capità celebra un dels seus gols d'aquesta temporada, contra l'Ascó El capità celebra un dels seus gols d'aquesta temporada, contra l'Ascó Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El primer capità escapulat, Àlex Cano, renova per una temporada més amb el club. Afrontarà la seva desena campanya a l'Europa.

El projecte 2018/2019 del conjunt gracienc a Tercera Divisió comptarà amb el seu pilar més important. Cano ha renovat aquesta tarda amb l'entitat escapulada i viurà el seu desè campionat com a jugador escapulat. El capità, que suma 293 partits oficials de lliga i play-off amb la samarreta de l'Europa, optarà la temporada vinent a pujar al tercer calaix del podi històric dels jugadors de tots els temps, donat que es troba a 16 partits d'igualar el mítc porter Pep Rovira (309 partits). Per davant només quedarien Carles Capella (363) i Ventura Gómez (383).

Primeres baixes

Així mateix, el club ha confirmat les primeres sortides d'aquest 'mercat d'estiu'. A la ja anunciada de David Jiménez s'hi sumen les del defensa Ruben Canelada i els mitjos Xavier Pluvins i Carles Tena. Des del web oficial es pot seguir, de manera actualitzada, el mercat de fitxatges, renovacions i baixes actualitzat al dia amb les novetats que vagin sorgint.