Imprimir aquesta pàgina

El Campus d’Estiu amplia oferta a l’espera de poder realitzar-se

30 Abril 2020 Redacció
Un xut a porteria durant el Campus de l'estiu passat Un xut a porteria durant el Campus de l'estiu passat Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Són setmanes d'incertesa en vistes al futur de la normalització de les diferents activitats socials, laborals i esportives. El Campus, en 'stand by'.

En condicions normals, hores d’ara el Club Esportiu Europa ja hauria obert les corresponents inscripcions per a tots els interessats en el Campus d’Estiu. El club resta a l’espera de tenir plenes garanties de poder celebrar-lo per tal d’obrir el citat període d’inscripcions.

En cas de ser possible, des del CE Europa hia ha la intenció la intenció d’ampliar l’oferta i organitzarà 3 campus aquest estiu, que serien els següents:

1) Campus d’Estiu: l’exitós campus de cada estiu, de dilluns a divendres amb dues opcions d’horari: de 9 a 14h o de 9 a 17h. Com a novetat, s’organitzarà Campus també durant el mes d’agost si hi ha suficient demanda. Així, el Campus d’Estiu començaria el 22 de juny i acabaria el 10 de setembre.

2) Campus de Tecnificació: específic per a jugadors federats, es realitzaria del 29 de juny al 3 de juliol de 17:30 a 20:30 al Nou Sardenya.

3) Campus Futbol Femení: per jugadores federades o d’Escola, es realitzaria del 6 al 10 de juliol de 17:30 a 20:30 al Nou Sardenya.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes