agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Diverses cares conegudes de l'Europa se sumen al projecte "Guanyarem"

L'Europa al costat de l'esport català L'Europa al costat de l'esport català Guanyarem

El projecte "Guanyarem", destinat a donar un impuls visual i social a l'esport català, compta amb el suport de cares conegudes del Club Esportiu Europa com el president Guillaume de Bode, l'excapità Àlex Delmàs o l'exjugador Ramon Gatell.

Aquesta campanya de visibilitat dels esports del nostre país busca més recursos per a la seva promoció, un nou model d'alt rendiment, una llei de mecenatge esportiu, més esport a l'escola, fomentar l'esport femení, més clubs competint a Europa i ser un referent mundial amb seleccions i comitè olímpic propi, entre d'altres factors. Moltes cares conegudes del primer nivell esportiu de Catalunya s'han sumat a la campanya aixecant el dit polze.

A nivell europeista ho han fet el president i dos exjugadors de renom dels darrers anys... i no seran els únics els propers dies. De fet, tothom pot participar de la campanya, penjat la seva pròpia foto a les xarxes socials amb el polze amunt i l'etiqueta #guanyarem. Es pot trobar més informació de la campanya al seu web oficial.


150910 guanyarem 1