agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

David Vilajoana dirigirà la primera plantilla gracienca la temporada 2018/2019

11 Abril 2018 Redacció
Vilajoana durant un partit d'aquesta temporada a Segona Catalana Vilajoana durant un partit d'aquesta temporada a Segona Catalana Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'escollit per dirigir el Primer Equip serà un home de la casa. David Vilajoana, ara tècnic del Filial, serà el cap visible del nou projecte.

Amb més de 150 partits dirigits amb l'Europa B, ascendint-lo de Quarta Catalana a Segona Catalana en dues temporades consecutives i consolidant-lo, les darreres dues, a dalt de tot i amb aspiracions de pujar a Primera Catalana, l'escollit per dirigir el Primer Equip de l'Europa la temporada 2018/2019 surt de les pròpies parets del Nou Sardenya.

David Vilajoana liderarà un projecte pensat per a projectar els jugadors amb més talent de la base escapulada al costat del gruix més consolidat i contrastat de la plantilla. En correspondència amb el projecte que l'actual directiva va explicar als socis quan encara era candidatura electoral, les diferents planificacions esportives del club giraran al voltant del creixement intern, amb el Juvenil A actualment a les portes de certificar l'ascens a Divisió d'Honor i el Filial que ara entrena David Vilajoana disputant ficar-se dins la plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana.

El talent que pugui sorgir d'aquesta base complementarà la configuració de la primera plantilla gracienca que, la temporada vinent, iniciarà un nou projecte de mans d'un home que coneix perfectament la casa i que ha dut el Filial gracienc amb gran èxit.

Un tècnic de la casa 11 anys després

La darrera vegada que es va encarregar del Primer Equip el tècnic que havia dirigit el Filial la temporada anterior va ser l'estiu del 2017. Llavors, José Ángel Valero va saltar provinent del Caprabo-Europa B per a dur les regnes de la temporada del Centenari de l'Europa.

A final de temporada, amb les lligues finalitzades tant pel Primer Equip com per l'Europa B, Vilajoana serà presentat públicament als socis, aficionats i mitjans de comunicació en roda de premsa.