Articles filtrats per data: Juny 2016 - ceeuropa.cat

El bar del Centre Cívic La Sedeta acull, fins el proper divendres 8 de juliol, la inaugurada exposició itinerant dels 75 anys de l'estadi de Sardenya.

Publicat a Notícies

Ja ha sortit al carrer el nou número de L'Escapvlat, el corresponent a juny. En aquest article de ceeuropa.cat en podeu enllaçar amb tot el contingut en PDF.

Publicat a Notícies

La primera plantilla de l'Europa posarà en marxa la pretemporada 2016 el proper dimecres 20 de juliol per la tarda al Nou Sardenya.

Publicat a Notícies
Dilluns, 27 Juny 2016 20:12

L'Escapvlat de juny ja és al carrer

L'edició número 72 del periòdic L'Escapvlat ha vist la llum aquest tram final del mes de juny i es troba disponible a les oficines del club i als principals punts de distribució.

Publicat a Notícies
Diumenge, 26 Juny 2016 22:02

Els 20 equips de la lliga 2016/2017

Finalitzades totes les rondes de promoció d'ascens, amb el Prat i el Gavà pujant a Segona B, la Tercera de la temporada vinent ha quedat ja dibuixada.

Publicat a Notícies

L'Europa ja coneix el primer horari de la propera pretemporada d'estiu 2016. El partit únic de Copa Catalunya contra el Masnou, el dia 31 a les set.

Publicat a Notícies

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat avui la seva Assemblea General Ordinària, dedicant un moment de la mateixa als clubs centenaris.

Publicat a Notícies
Dissabte, 25 Juny 2016 10:05

Pretemporada 2016

Els quatre principals equips (Primer Equip, Filial, Femení A i Juvenil A) disputaran durant la pretemporada diferents duels. En aquest article revisable oferim tots els horaris.

Publicat a Notícies

L'Europa B seguirà tenint en el figura de David Vilajoana el seu cap visible. El tècnic renova el seu compromís per afrontar la seva quarta temporada.

Publicat a Notícies

El Centre Cívic del Municipal del Guinardó va acollir ahir el sorteig de la fase de grups del XXXIè Torneig d'Històrics: Martinenc i Cornellà, els primers rivals.

Publicat a Notícies