agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Dani Pujol serà baixa obligada del Primer Equip per motius laborals

08 Gener 2018 Redacció
Pujol regatejant en el partit d'ahir a l'estadi, el seu darrer com escapulat Pujol regatejant en el partit d'ahir a l'estadi, el seu darrer com escapulat Àngel Garreta

Un canvi de feina i la distància de la mateixa respecte Gràcia obligarà Dani Pujol a abandonar la disciplina del club escapulat.

El futbolista realitzarà avui el darrer entrenament amb els seus companys a mode de comiat. Dani Pujol va aterrar a Gràcia ara just fa un any, també al mercat d'hivern, procedent del Terrassa. En la primera mitja temporada com a extrem i en la segona mitja com a lateral ha sumat, curiosament, tota una temporada de partits: 38 encontres disputats (18+20) amb 37 titularitats i 3.193 minuts acumulats. Amb la samarreta escapulada ha signat 4 gols, tres d'ells en un mateix partit i de vital importància en la darrera jornada de la temporada passada contra el Sabadell B i que va servir per signar la permanència total a Tercera.

L'obligació de la marxa per motius laborals no només suposa una pèrdua esportiva en el perfil d'un jugador polivalent, sinó també humana com a peça molt positiva dins el vestidor. El club vol aprofitar aquestes línies per agraïr a Pujol els serveis prestats durant aquest any d'escapulat, li desitja molta sort en el futur i li deixa les portes de Gràcia obertes.