agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Ja hi és al carrer el primer número del periòdic L'Escapvlat de la nova temporada. També el podeu consultar al web en PDF.
Després de dos números 'confinats' (només en PDF), L'Escapvlat torna en format digital però també de nou en paper al carrer.
El segon número en confinament del periòdic L'Escapvlat (només en versió PDF) ja es troba en línia per poder-se descarregar.
El CE Europa edita una versió compactada i només en format digital del seu periòdic mensual. Ja podeu llegir L'Escapvlat d'abril.
Un dels efectes paral·lels del confinament per causa del Covid-19 serà l'absència del periòdic del club a l'abril. 
El número 113 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de març, es podrà recollir de franc al derbi Europa-Sants de diumenge.
No has pogut recollir el teu exemplar de L'Escapvlat en dia de partit a l'estadi? T'indiquem els altres punts de distribució.
Ja es troba disponible al carrer i en línia l'edició número 112 del periòdic mensual L'Escapvlat, el corresponent al mes de febrer.
Ja es troba disponible en línia l'edició número 111 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de gener, primer del 2020.
Ja es troba disponible en línia l'edició número 110 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de desembre, darrer del 2019.