Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

El CE Europa celebrarà la tradicional Diada del Soci el divendres 30 de juny. Es podran comprar tiquets a partir del dia 15 del mateix mes.
El Club Esportiu Europa lamenta haver de comunicar la pèrdua del soci Joan Pallarès. 
Fins el 28 de maig, el CE Europa recollirà productes d'higiene menstrual en col·laboració amb el Rebost Solidari de Gràcia.
El grup d'animació Eskapulats ha publicat a YouTube un cançoner audiovisual per a que tothom es pugui aprendre els càntics del Nou Sardenya.
Si vols pressumir del títol de lliga de Tercera RFEF obtingut per l'Europa, ja pots fer-ho amb la samarreta especial de Campions!
El Club Esportiu Europa organitza un autocar per a socis i aficionats per anar a Madrid el 13 de maig a l'Atlético de Madrid B-Europa.
La Plaça de la Vila de Gràcia acollirà el proper dijous 4 de maig, a les 20 hores, la sortida al balcó dels jugadors de l'Europa.
El Club Esportiu Europa lamenta haver de comunicar la defunció del soci número 58 de l'entitat, Esteve Giménez, a l'edat de 88 anys.
Com és habitual en cada final de temporada, les penyes Caliu Gracienc i Torcida Escapulada van entregar els seus trofeus individuals.
L'Europa es juga el títol i l'ascens en la darrera jornada a casa contra la Montañesa i cada soci podrà retirar 2 entrades de franc per a dur qui vulgui.