agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

La tasca inclusiva de l'Europa-ACIDH rebrà el reconeixement dels premis Líders de l'Esport Català el proper divendres 26 d'abril.
L'Hospitalet de Llobregat va acollir el 35è Campionat de Catalunya de Futbol Sala amb protagonisme especial pels equips escapulats.

Bicampions a Cagliari!

11 Desembre 2018
L'Europa-ACIDH es va proclamar campió del torneig 'No Limits' de Cagliari per segona vegada en la seva curta història.
L'equip adaptat de l'Europa-ACIDH es desplaçarà un any més a Cagliari per a disputar el torneig 'No Limits' del 6 al 9 de desembre.
Els capitans de les plantilles masculina i femenina col·laboren en un calendari que vol donar visibilitat al projecte de Nexe.
Del 4 al 7 d'octubre se celebren, entre La Seu d'Urgell i Andorra la Vella, els Jocs Special Olympics. L'Europa hi tindrà presència.
L'equip adaptat de l'Europa-ACIDH es va presentar davant els socis i aficionats del club revalidant el títol de campió del 'Sense Límits'.
L'equip adaptat Europa-ACIDH farà la presentació oficial de cara a la propera temporada el divendres 22 de juny a les 17:30 hores.
La XXXIV edició del Campionat de Catalunya Special Olympics ACELL va tenir lloc el passat diumenge dia 6 de maig a Malgrat.
El conjunt escapulat ha perdut la final de la segona edició d'aquest campionat en una final de derbi català contra el Barça (7-8).