agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Consells de cara a l'Europa-San Fernando

28 Maig 2016 Redacció
L'afició de l'Europa omplint el gol L'afició de l'Europa omplint el gol Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El partit de tornada dels quarts de final del play-off d'ascens està generant molta expectació i és per això que el club recomana una sèrie de punts.

Recomanacions logístiques

1- Cal venir amb suficient temps al partit. Les portes de l'estadi obren a les 16:30 i és possible que, a menys minuts faltin per començar el partit, més cua es generi tant a les portes d'entrada com a les taquilles.

2- De la mateixa manera, qui tingui previst venir en cotxe i considerant el tall de carrer per a l'animació de la 'Zona Escapulada', és recomanable venir molt d'hora per trobar aparcament relativament a tocar de l'estadi.

3- El club recomana tenir ja l'entrada comprada i venir amb ella de casa per evitar cues a taquilla. Encara es poden comprar entrades -ja a preu de dia de partit (socis 10€, passis federatius 10€ i general 12€) al bar de l'estadi.

4- Els jugadors/tècnics del Futbol Formatiu i Escola de Futbol han de venir uniformats amb la samarreta de joc o de passeig del club.

5- El pàrquing sota l'estadi (gestionat per una altra empresa) obrirà fins a les 23 hores. És una opció directa -però de pagament- per deixar el vehicle al propi estadi.


El club ha venut ja més de 1.200 entrades anticipades i s'espera una bona presència de socis i seguidors a l'estadi. És recomanable seguir aquestes instruccions per poder accedir al recinte sense genera col·lapse i no perdre's ni un minut del partit.