agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Comunicat oficial del club respecte a la retransmissió del play-off d'ascens

14 Juliol 2020 Redacció
Comunicat oficial Comunicat oficial CE Europa

El Club Esportiu Europa emet un comunicat oficial respecte les gestions per poder projectar el play-off en pantalla gegant.


Comunicat oficial

Benvolguts europeistes,

El CE Europa ha treballat intensament en els darrers dies, al costat dels seus socis i altra gent implicada en el projecte, per a poder oferir la possibilitat de veure el play-off d’ascens a Segona B en pantalla gegant i a l’aire lliure mantenint, com és lògic, les preceptives distàncies de seguretat i mesures adients a la situació actual.

El club ha estat negociant amb l’Ajuntament de Gràcia a nivell logístic i l’empresa Footters, propietària dels drets d’emissió per TV de la promoció d’ascens, a nivell legal. No obstant, aquesta última no ha concedit permís per a fer una projecció a l’aire lliure i en pantalla gegant.

Malgrat haver intentat poder realitzar la retransmissió a l'aire lliure fins el darrer moment, l'Europa lamenta no poder oferir aquesta opció de retransmissió a la seva afició. Com a alternativa, el club ha arribat a un acord amb l'Espai Bar La Violeta per a poder veure el partit a les seves instal·lacions.