agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Celebrem dinou anys de web oficial!

11 Novembre 2020 Redacció
Des del 2001 informant del CE Europa Des del 2001 informant del CE Europa

Un 11 de novembre de l'any 2001, abans d'un Europa-Palamós, va veure la llum l'actual web oficial del club sota domini "punt com".

Tal dia com avui de fa 19 anys, es posava en marxa el portal web oficial del club, amb domini directe i actualitat periòdica. Aquell primitiu portal web, que cobria essencialment els partits de la primera plantilla masculina, va anar creixent fins dotar-se de moltes seccions i categories, modernitzant la seva estètica amb el pas dels anys, consolidant un domini "punt cat" i cobrint setmanalment els quatre principals equips del club des de fa més de 15 anys.

En l'actualitat, ceeuropa.cat es complementa amb les principals xarxes socials del club, on les més potents són Twitter, Instagram i Facebook. L'entorn comunicatiu del club ha canviat molt des d'aquell 2001, on només existia el web. En l'actualitat, el club combina el text i les fotografies amb documents multimèdia i fins i tot emissions en directe a Twitch de partits de la secció virtual de l'entitat, l'Europa eSports.

Gràcies a tots els fidels europeistes 'consumidors' de la nostra actualitat per seguir-nos i fer-nos arribar cada dia una mica més lluny amb l'ajuda de tots els col·laboradors que han anat passant pel portal web oficial del club.