Cada soci podrà retirar un màxim de 10 entrades anticipades a 5 euros fins Nadal

04 Octubre 2017 Redacció
Grup de socis a la tribuna de l'estadi aquesta temporada Grup de socis a la tribuna de l'estadi aquesta temporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La Junta Directiva del Club Esportiu Europa ha aprovat aquesta setmana una nova mesura de benefici econòmic pels socis de l’entitat.

Cada setmana de partit a casa, un soci amb carnet en vigor de la temporada en curs podrà retirar un màxim de 10 entrades a 5 euros (la meitat del preu final de la mateixa a taquilles el dia mateix del partit). El club busca, així, dos factors: potenciar la presència de més aficionats ocasionals que, a la llarga, puguin acabar enganxant-se i abonant-se al club i, de pas, posar en valor els preus de cada modalitat de carnet i sumar més avantatges a la condició de soci del club.

Campanya fins Nadal

Aquesta promoció serà vàlida fins Nadal. Arribada aquella data la campanya es podria ampliar o modificar en funció de l’èxit. Per retirar entrades cal passar, en setmana de partit, per les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) de dimecres a divendres d’11 a 14 i de 17 a 20 hores.

Els divendres, data límit

El darrer dia setmanal laborable d'obertura d'oficines, els divendres, serà la data límit de la retirada d'entrades. El mateix dia de partit aquesta possibilitat no existirà, limitant-se el preu de l'entrada a l'estipulat en el preu d'entrada general. No es podran recollir -per logística de fabricació de les entrades- ni dilluns ni dimarts de la setmana en curs.