Així és el carnet de soci 2017/2018

31 Juliol 2017 Redacció
El disseny del nou carnet El disseny del nou carnet Àngel Garreta

El nou carnet de l'Europa presenta un codi QR com a principal novetat gràfica del seu disseny per a la temporada esportiva 2017/2018.

El codi de barres deixa pas al codi QR dins el carnet de l'Europa. Amb aquest codi les màquines lectores de carnets a les portes per accedir a l'estadi no només validaran el carnet sinó que proporcionaran, a la vegada, completes estadístiques. Aquesta és la principal novetat d'un carnet que, lògicament, canvia el disseny cada temporada.

La majoria d'elements del nou disseny canvien d'ubicació. El codi QR, en una banda, no ocupa tota l'altura que ocupava el codi de barres antic i el nom, número i categoria del soci en qüestió queda situat en cinc línies d'altura per les dues que hi havia anteriorment, permetent especificar millor la categoria i permetent una millor lectura del nom amb una tipografia més entenedora.

A banda de l'escut del club i el nom, dos motius visuals són els més destacats: la tribuna de l'estadi de fons i un primer pla d'una abraçada entre jugadors del Primer Equip. En aquesta abraçada, que parteix d'una foto real però que apareix en format dibuix, hi apareixen, mig difuminats, Cano -d'esquenes-, Alberto, Uri i Dani Pujol.

Disponible a partir de demà

El nou carnet es podrà renovar o donar d'alta a partir del dimarts 1 d'agost a les oficines del club, les quals tindran un horari especial a l'agost. Del citat dia 1 al dia 18 obriran només per la tarda de 17 a 20 hores. A partir del 21 d'agost ho faran en l'horari habitual: 11 a 14 i 17 a 20 hores.


170731 carnet S
Una fotografia real del carnet en mà