Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Acreditació de mitjans

12 Agost 2014
Acreditació de mitjans El cap de premsa de l'Ascó realitzant fotografies la temporada passada

Una temporada més, l'àrea de premsa del CE Europa obre el període de petició d'acreditacions de temporada pels mitjans que volen seguir el Primer Equip de forma regular en els partits com a local. En aquest article s'especifiquen els requeriments.

 

Acreditació per un únic partit

Els mitjans i periodistes interessats en cobrir un partit puntual del CE Europa han d'enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb data límit 24 hores abans de la disputa del corresponent duel. El departament de premsa comunicarà, en resposta al correu, si la petició s'accepta, es denega o si s'especifiquen altres condicionants a la mateixa per a la seva acceptació.

Un cop acceptada la petició, el departament de premsa detallarà al sol·licitant les diferents especificacions (porta d'accés, entrega d'alineacions, facilitació de material...) per a poder realitzar la seva feina a l'estadi.

IMPORTANT: Cap petició serà acceptada si no s'inclou el mitjà pel qual es farà la feina, el tipus de tasca (redacció, ràdio, TV, fotografia...) i el nom i dos cognoms de la/les persona/persones a acreditar.

Acreditació permanent de temporada

Els mitjans i periodistes interessats en cobrir la temporada 2014/2015 del CE Europa han d'enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El departament de premsa comunicarà, en resposta al correu, si la petició s'accepta, es denega o si s'especifiquen altres condicionants a la mateixa per a la seva acceptació. Un cop acceptada la petició, el departament de premsa detallarà al sol·licitant les diferents especificacions (recollida de la credencial, etc) per a poder realitzar la seva feina a l'estadi.

IMPORTANT: Cap petició serà acceptada si no s'inclou el mitjà pel qual es farà la feina, el tipus de tasca (redacció, ràdio, TV, fotografia...) i el nom i dos cognoms de la/les persona/persones a acreditar.