Així afronta la base el 2019

08 Gener 2019 Redacció
Comença un nou any a la base Comença un nou any a la base Arxiu CE Europa

Comença un nou any i el proper cap de setmana tornen totes les competicions federades de base. Com els hi va als escapulats?

A continnuació fem un repàs general dels equips que tenen situacions destacades, ja sigui per lluitar per dalt, per mantenir-se còmodament o per batallar per la permanència a la categoria.

En categoria femenina, el Femení B es troba classificat en sisena posició amb 25 punts, a molta distància de dalt i també de baix, en un lloc còmode de la taula. El Femení C viu una situació similar, 7è en la seva lliga amb 19 punts, lluny del líder i sense patir pels de sota. Qui més està patint és el Femení 7, últim de la seva categoria amb només tres punts, fruit d'una única victòria.

A nivell masculí, el Juvenil A, faltant 12 jornades, té a tocar el seu principal objectiu, la permanència. Gairebé es podria dir que aquesta és ja virtual. El Juvenil B i el Juvenil C ara mateix seguirien un any més cadascú al seu grup de Preferent, trobant-se ambdós a més de 5 punts de l'equip que marca el descens. El Juvenil D ocupa actualment la segona posició a 4 punts del primer.

En categoria cadet, l'A es troba a un punt del líder i ara mateix assoliria l'ascens a Divisió d'Honor. Els perseguidors, Sants i Badalona, es troben a 5 i 7 punts de distància respectivament. El Cadet B es troba al grup capdavanter, a dos punts del líder.

Pel que fa a infantils, l'equip A, en una lliga molt igualada, està treballant per mantenir la categoria, trobant-se a 7 punts de qui marca la permanència. En alevins, l'Aleví A és l'equip, juntament amb el Juvenil A, que es troba a la màxima categoria i ara mateix es troba fora del descens, a més de 3 punts. Per la seva banda l'Aleví G es troba competint a dalt, a tres del líder, l'Espanyol. En categoria de benjamins, el Benjamí C és líder, tres punts per sobre el segon i amb un partit menys. Ara mateix assoliria l'ascens a Primera Divisió. Més pateix el Benjamí E, ara mateix en descens, però a només un punt de l'equip que marca la salvació.

El Prebenjamí B és el segon classificat empatat amb el líder i ha guanyat tots els partits que ha disputat. També va primer el Prebenjamí C, destacat a dalt de tot.

En resum, ara mateix tenim:

- Salvació dels equips A i equips competitius: Juvenil A, Juvenil C, Infantil A i Aleví A.
- Ascens de categoria: Cadet A a la màxima divisió i Benjamí C a Primera Divisió.
- Serien ara campions: Benjamí C i Prebenjamí C.
- Ara mateix baixarien: Benjamí E.

 

acidH TEB SpecialOlympics