Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Prèvia de filials i juvenils: 25 i 26 de febrer

La Prèvia La Prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits de lliga dels filials i juvenils masculí i femení es pot consultar en aquest article.

 

FILIAL MASCULÍ: Europa - Molins de Rei

  Primera Catalana grup 3

  Diumenge 26 de febrer | 17:30 hores

Entrada lliure

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Jonathan Ruiz: "Tornem a la competició després d'una setmana de descans i rebem un rival que cada setmana s'està jugant la vida i vindrà a per totes aquest diumenge. És un partit trampa, donat que el Molins té una forma de jugar que ens fa mal amb pilotes a les esquenes i molt tancats a nivell defensiu".

 

FILIAL FEMENÍ: Europa - Sant Andreu

  Segona Catalana grup 4

  Diumenge 26 de febrer | 19:45 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Sara Mérida: "Aquesta setmana rebem el Sant Andreu, un rival que a la primera volta ens va posar molt difícil obrir el marcador i amb molta contundència en defensa. Hem treballat aquesta setmana per tal d'atacar equips ordenats a nivell defensiu i seguir amb la mateixa línia de treballar i millora de l'equip".

 

JUVENIL A MASCULÍ: Cornellà - Europa

  Divisió d'Honor grup 3

  Dissabte 25 de febrer | 18:15 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram.

Valoració prèvia: El punt obtingut contra l'Espanyol carrega de moral un equip que, no obstant, segueix estant molt necessitat de victòries per poder retallar la distància de punts que el separen de la permanència. L'equip, que només ha guanyat un dels darrers sis partits, necessita començar a sumar de tres independentment de la dificultat o posició a la taula del rival per no despenjar-se del darrer tren de la salvació.

 

JUVENIL A FEMENÍ: Cornellà - Europa

  Preferent

  Dissabte 25 de febrer | 13:40 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Després del gran partit contra el Barça i d'una setmana de descans, arriba de nou una oportunitat de mostrar les ganes de competir que tenim. El Cornellà és un equip que necessita puntuar amb jugadores molt ràpides al davant. Ens esperaran, segur, per intentar aprofitar qualsevol errada nostra en sortida de pilota i armar la contra. Puntuar en aquest moment de la temporada està caríssim per a tots els equips".

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell