La prèvia: 14 i 15 de maig

La prèvia La prèvia CE Europa

La Prèvia dels partits més destacats del cap de setmana dels principals equips es pot consultar en aquest article.

 

PRIMER EQUIP MASCULÍ: Tarazona - Europa

  Segona RFEF grup III

  Diumenge 15 de maig | 12 hores

En directe a @ceeuropa a Twitter

En directe a Footters (streaming de pagament) i a Aragón Deporte (web).

Declaracions prèvies del tècnic Gerard Albadalejo al vídeo inferior.

 

FILIAL: San Juan At. Montcada - Europa

  Segona Catalana grup V

  Diumenge 15 de maig | 12:00 hores

En directe a @ceeuropa a Twitter

Declaracions prèvies del tècnic Josep Maria Gené: "Malgrat que San Juan Atlético de Montcada ha perdut els quatre últims partits que ha jugat, el de diumenge serà un encontre difícil. Es tracta d'un equip que competeix bé i que del total de victòries aconseguides aquesta temporada, la majoria les ha aconseguit com a local. Les dimensions del camp i el seu estil de futbol fan que sigui un rival que competeix el seu terreny en un difícil pels equips rivals. Intentarem competir bé per tal d'assolir una victòria més".

 

JUVENIL A MASCULÍ:  Europa - Lleida Esportiu

Divisió d'Honor grup III

  Dissabte 14 de maig | 17 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i a Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenador Ignasi Senabre: "El més important quan s'ha assolit l'objectiu és inculcar al teu equip que s'ha de continuar. És humà relaxar-se, però com a cos tècnic hem d'intentar que la mentalitat sigui l'òptima per competir. Ve el Lleida que està descendit, però que ho està fent bé les últimes setmanes, ha estat capaç de guanyar al Girona, li van fer el segon a l'últim minut contra el Mallorca, etc. Rival que ens posarà les coses complicades i haurem de tenir la capacitat que la mentalitat sigui l'adequada per afrontar el matx i després superar les adversitats que el Lleida ens pugui posar".

 

JUVENIL A FEMENÍ: Europa - Manu Lanzarote

Preferent

  Dissabte 14 de maig | 19:30 hores

Resultat al descans i al final del partit a @ceeuropa a Twitter i a Instagram

Declaracions prèvies de l'entrenadora Nany Haces: "Setmana molt intensa amb tres partits en menys de set dies. Arribem amb les bones sensacions de dimecres contra l'Espanyol, però sabem que haurem d'agafar l'energia que ens queda de final de temporada per afrontar, amb les lesions que tenim, el partit de dissabte. El Manu Lanzarote fa una bona proposta contra el Barça i comença guanyant i, per tant, serà un partit complicat i haurem d'estar molt fines i recuperar una altra vegada a l'equip físicament per poder competir-lo bé".

 


DECLARACIONS PRÈVIES DEL TÈCNIC DEL PRIMER EQUIP MASCULÍ

 

acidH TEB SpecialOlympics Footters