Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa-ACIDH pren part en la primera edició del torneig inclusiu 'Nostra Catalunya'

29 Maig 2022 Redacció
L'Europa-ACIDH a l'RCDE Stadium L'Europa-ACIDH a l'RCDE Stadium Cedida (RCDE)

L'RCDE Stadium, la casa de l'Espanyol, va acollir ahir el primer torneig 'sense límits' del conjunt perico amb presència escapulada.

Els amfitrions, en col·laboració amb la Federació ACELL, impulsen aquest torneig que busca, en un futur proper, reunir tots els equips de les lligues 'Genuine'. En aquesta primera edició el torneig va comptar amb equips convidats fora de l'àmbit 'Genuine' però que tenen també equips de futbol adaptat, com és l'Europa.

Van prendre part del torneig l'organitzador, l'Espanyol, i els equips del Valencia, Nàstic, Girona, Reus i Europa. Els escapulats van acabar en quarta posició després d'una bona fase de grups. El format 'Genuine' és un sistema de competició diferent, amb quatre parts de 10 minuts on se suma un punt per cada part guanyada (si s'empata, res).  Als tres primers quarts no es poden fer canvis -tret de lesions- i al quart no hi ha límit de substitucions.

L'equip gracienc va superar la fase de grups contra Reus (triomf) i Girona (derrota). A la lluita pel tercer i quart lloc va acabar quedant quart en no poder superar el Valencia. Amb tot, una sensacional experiència per a tots els integrants de l'Europa-ACIDH.


acidH TEB SpecialOlympics