agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El rival: Terrassa (2a volta)

16 Gener 2015
El duel de la temporada passada a l'Olímpic El duel de la temporada passada a l'Olímpic Àngel Garreta

La història recent guarda un record agredolç amb l’Olímpic de Terrassa. La temporada passada, aquest estadi va acabar amb les esperances gracienques d’alçar-se amb el títol de campió de la Tercera Divisió. En canvi, dos cursos enrere, en el mateix escenari un 0-2 servia per iniciar el camí d'un play-off dotze anys després.

"TERRASSA: VISTES A L'HORITZÓ"
>> Un article de Carles Garcia

Com al curs passat, el duel a Terrassa es presenta interessant i decisiu pels escapulats. Amb 19 partits encara per jugar-se, arriba l'hora de pensar en el gol average particular amb aquells equips que poden disputar places importants a final de lliga. Els egarencs, que han signat una primera volta molt meritòria que ha anat de menys a més, són candidats a rondar la part alta a final de temporada i lluitar amb els europeistes per fites elevades. En els darrers tres cursos, els graciencs han arrencat 4 dels 9 punts disputats a l’Olímpic egarenc. El partit més important dels tres, però, és el que va acabar amb derrota i que suposava la pèrdua del primer lloc de la taula a una jornada pel final del campionat.

Amb els dos clubs immersos en una lluita molt similar a la del curs passat, és el moment en què l'Europa ha de fer brillar el seu orgull per tornar la moneda als vallesans i certificar, d'un sol cop, una excel·lent ratxa a domicili, l'avantatge en el còmput de gols particular amb el Terrassa i la fermesa d'una plantilla que aspira a fer el tercer play-off consecutiu. El capità Alex Cano explicava a l'entrevista de ceeuropa.cat que enguany els escapulats busquen canviar la dinàmica i aconseguir que la segona volta sigui millor que els 19 partits inicials del campionat.

La primera prova serà diumenge a Terrassa, en un escenari on han passat moltes coses en la història recent del club gracienc i en el que encara hi pot haver un altre partit destacat amb algun factor decisiu a final de temporada. A l’horitzó hi ha l'èxit, per arribar-hi cal seguir-lo cercant en aquests partits grans davant els rivals més complicats del grup.

 

acidH TEB SpecialOlympics