agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El rival: Santfeliuenc

05 Desembre 2014
El rival: Santfeliuenc Javi Sánchez en el partit contra el Santfeliuenc de la temporada passada

Si fem memòria i tornem a la temporada 2009/2010 podem situar-nos en un Europa-Cornellà (2-2) que va suposar el primer cop d’un enfrontament que es repetirà per tercera vegada al Nou Sardenya aquest dissabte. A les files del proper rival dels graciencs, el Santfeliuenc, hi milita el germà del capità escapulat.

"SANTFELIUENC: BARALLA DE GERMANS"
>> Un article de Carles Garcia

Carlos Cano, dos anys menor que el central europeista, sembla haver trobat al conjunt de Sant Feliu de Llobregat l’estabilitat amb què no havia comptat fins ara en els seus anteriors clubs, tret de la seva estada al Sants (dues mitges temporades i una altra sencera). Després d’aquella visita, en què el Cano escapulat aconseguia fer un gol de cap, encara sense la presència del seu germà sobre el terreny de joc -que va ingressar al camp al minut 80-, el xoc fraternal només s’ha tornat a repetir en una ocasió a la Vila de Gràcia.

Va ser la temporada passada en el partit de la segona volta que va enfrontar l’Europa i el Santfeliuenc. En aquella ocasió, el davanter del conjunt baixllobregatí sí que formava part de l’onze inicial dels d’Andrés González i va batallar contra el seu germà durant 66 minuts. Uns minuts en què no va aconseguir foradar la porteria protegida per una muralla capitanejada pel seu germà. Pel que fa als números golejadors de Carlos Cano, aquesta nova temporada sembla més profitosa pel jugador blanc-i-blau si la comparem amb l’anterior. Fins ara ha aconseguit sumar un total de 5 gols, només 2 menys dels que va fer el curs passat amb el Santfeliuenc i quatre per sota dels que va aconseguir si sumem també les jornades que va jugar al Vista Alegre. Tot i això, el davanter no anota un gol des del 12 d’octubre, quan aconseguia una diana vital per superar el Castelldefels la jornada 8.

Del seu germà Alex dependrà, en part, que la sequera duri, almenys, una jornada més. A aquesta guerra entre germans, que encara no ha acabat mai amb un resultat que no fossin taules al Nou Sardenya, hi podem afegir un altre punt de vista si ens fixem en els clubs. Des de la temporada passada Europa i Santfeliuenc compten amb un acord que permet als socis de tots dos equips veure qualsevol partit per tan sols 5€ presentant el carnet d’abonat. Un gest amable entre dues entitats que han fet un petit pas per afavorir l’afluència de públic a la Tercera Divisió en desplaçaments relativament curts. Aquest enfrontament serà el primer cop d’aquesta temporada en què un dels rivals amb què els graciencs mantenen aquest pacte aterri al Nou Sardenya per jugar-hi un partit de lliga. Una bona prova per comprovar tant la seva efectivitat com la germanor institucional que hi haurà també fora del rectangle de joc.

 

acidH TEB SpecialOlympics