agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El darrer tren direcció al títol de lliga surt aquest vespre d'Ascó

15 Abril 2015 Redacció
Marcar a Ascó i guanyar: l'objectiu Marcar a Ascó i guanyar: l'objectiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Les darreres setmanes han arrossegat tres equips aspirants al títol: Pobla de Mafumet, Ascó i Europa. La diferència actual de punts i els partits que quedaran per disputar fins al final un cop jugada la jornada d'avui fa que aquest vespre a Ascó es decideixi si els aspirants segueixen sent tres.

L'Europa, campió de Catalunya i que té l'objectiu de la temporada fixat en repetir per tercer any seguit play-off d'ascens -i fer cada play-off millor paper amb el somni de tornar a Segona B en l'horitzó-, porta lluitant tot el 2015 per no descartar res, tampoc la lliga. Aquest darrer factor, però, tindrà una decantació de balança clara aquest vespre a Ascó. Guanyar significaria donar un cop a la taula i entrar de ple en la lluita. Empatar o perdre no deixa res matemàticament decidit, però situaria l'equip amb remotes opcions de poder guanyar el títol i jugar la promoció, si fos possible, a una sola carta.

El quadre escapulat intentarà canalitzar el seu comprensible malestar amb les decisions arbitrals de les darreres setmanes per un conducte que li permeti transformar la indignació en motivació, la ràbia en adrenalina positiva. Per la posició a la taula, pel triomf de la primera volta a Gràcia i per jugar de local, l'Ascó té la pressió del teòric favorit. L'Europa jugarà les seves cartes amb una convocatòria on no hi podrà ser Javi Sánchez per lesió i serà dubte fins a darrera hora Poves després de fer-se un trau al cap el passat diumenge contra la Montañesa. L'equip no té sancionats per a aquest partit.

 

LA PRÈVIA · CAMPIONAT DE LLIGA
15 d'abril del 2015

>>> PRIMER EQUIP <<<

ASCÓ - EUROPA

Jornada, Data i Hora
Jornada 33 · 15/04/15 · 20:30 hores
Municipal d'Ascó

Àrbitre
David Garcia Rosel (Girona).
Gerard Nierga Gelabert i Enric Ponsati Clavaguera (del mateix col·legi).

Preus

General · 10€

Seguiment en directe
A Twitter ( @ceeuropa ) a partir de les 19:45 hores aproximadament


acidH TEB SpecialOlympics