Destacats: 28 i 29 de setembre

Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Atl. Baleares - EUROPA
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 3
Dia: Diumenge 29 de setembre
Hora: 16:00

Primer desplaçament fora de Catalunya -i segon consecutiu de la lliga- per un Femení europeista que buscarà puntuar en el tercer partit del campionat després de sumar dues derrotes, malgrat haver millorat molt la imatge en el darrer duel. Son Malferit acollirà el duel entre el Baleares i les escapulades, que presenten les baixes de Moyano, Eybis, Clara i Itziar i el dubte fins darrera hora de Nany.


EUROPA B

Partit: Cirera - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 4
Dia: Diumenge 29 de setembre
Hora: 17:00

Un Europa B amb sensibles baixes (Ignasi, Jisu i Ramon) buscarà seguir sumant en aquest inici de la lliga on es troba a dalt de tot amb dues victòries i un empat. El complicat camp del Cirera serà una nova prova de foc per a la jove plantilla escapulada, que afrontarà aquesta quarta jornada del campionat diumenge a les cinc de la tarda. És possible que algun jugador juvenil completi la convocatòria.


JUVENIL A

Partit: EUROPA - Mallorca
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 4
Dia: Dissabte 28 de setembre
Hora: 17:00

Partit dels grans, cartell de luxe. El Juvenil A de l'Europa afronta el segon partit al Nou Sardenya d'aquesta temporada rebent el sempre potent Mallorca. Dissabte a la tarda l'estadi gracienc acollirà un dels millors duels de l'any en clau europeista. A nivell de convocatòria, el tècnic Gonzalo Riutort segurament no podrà comptar amb Pratse. La resta d'efectius estan tots disponibles.

 

 

 

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell