Destacats: 21 i 22 de setembre

Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Sant Gabriel - EUROPA
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 2
Dia: Diumenge 22 de setembre
Hora: 11:45

Després d'iniciar la lliga amb una inesperada i dolorosa derrota davant l'Espanyol B, l'Europa es veu obligat a buscar un 'rentat d'imatge' contra un equip sempre complicat, més al seu camp, com el Sant Gabriel. Per a aquest partit el cos tècnic no podrà comptar amb Eybis, Moyano ni Clara i presentarà el dubte fins darrera hora de Nany.


EUROPA B

Partit: EUROPA - Sarrià
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 3
Dia: Dissabte 21 de setembre
Hora: 17:30

Un empat i una victòria són els resultats signats pel Filial en l'incii de la lliga. En un nou partit al Nou Sardenya els de Carles Moya voldran seguir sumant per matenir-se ben classificats a la taula. De cara al partit d'aquest dissabte, l'equip recupera Gerard després de complir un partit de sanció. Qui serà baixa segura serà Ji Su.


JUVENIL A

Partit: Ebro - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 3
Dia: Diumenge 22 de setembre
Hora: 16:00

Segon partit consecutiu fora de casa i primer desplaçament fora de Catalunya pel Juvenil A de l'Europa, que podrà comptar amb el 100% dels seus efectius per jugar contra l'Ebro aquest diumenge a primera hora de la tarda. L'equip buscarà el primer triomf a domicili d'aquest inici de la temporada 2019/2020.

 

 

 

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell