Destacats: 1 i 2 de febrer

Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Son Sardina - EUROPA
Categoria: Primera Nacional
Jornada: 17
Dia: Diumenge 2 de febrer
Hora: 12:00

Segon duel consecutiu de les escapulades contra un conjunt balear, en aquest cas com a visitant. L'equip dirigit per Fran Güells tindrà el dubte d'Andrea per a la convocatòria i les baixes segures d'Abad (lesionada) i Pili Porta (sancionada). El conjunt escapulat busca el primer triomf de la segona volta del campionat.


EUROPA B

Partit: Premià - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 19
Dia: Dissabte 1 de febrer
Hora: 17:00

Sense cap pressió esportiva i fent el seu camí, el Filial escapulat voldrà seguir sumant a la lliga al camp d'un rival complicat, el Premià. La plantilla que entrena Carles Moya té dues baixes per a aquest partit: Osorio per lesió i Javi, que per motius de viatge no ha entrenat durant tota la setmana.


JUVENIL A

Partit: EUROPA - Jàbac
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 20
Dia: Dissabte 1 de febrer
Hora: 17:00

Sense cap tius de confiança i relaxació ha de rebre l'Europa el darrer classificat de la Divisió d'Honor. En cas de triomf, el conjunt escapulat podria haver segellat ja de forma virtual la seva permanència un any més a la categoria. Gonzalo Riutort només tindrà la baixa de Roc per a formar la convocatòria.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell