agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Ja es troba disponible en línia l'edició número 111 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de gener, primer del 2020.
Ja es troba disponible en línia l'edició número 110 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de desembre, darrer del 2019.
El PDF del darrer número de L'Escapvlat -el corresponent a novembre- ja es troba disponible al menú Multimèdia del portal web.
El periòdic mensual en paper de l'Europa, L'Escapvlat, ja ha publicat l'edició de setembre. Disponible al carrer i on-line en format PDF.
Ja ha sortit al carrer i es troba disponible també en PDF el número d'agost del periòdic mensual L'Escapvlat del CE Europa.
L'Escapvlat és el diari mensual en paper del CE Europa, però també es pot trobar al web en PDF des del seu número 1.
El periòdic L'Escapvlat no sortirà, com és habitual, el mes de juliol. Tornarà el 15 d'agost coincidint amb la Festa Major.
El proper dimecres dia 5 de juny, coincidint amb el 112 aniversari del club, es publicarà un número especial de L'Escapvlat.
El compte Twitter i Instagram del periòdic L'Escapvlat (@Escapvlat) servirà d'hemeroteca dins les xarxes socials oficials.
L'antic compte @EuropaBase (ara integrat dins el compte general @ceeuropa) dona pas al Twitter de la publicació en paper.

acidH TEB SpecialOlympics