Classificats per a la segona ronda del play-off!

01 Març 2019 Redacció
Celebració de l'1-2 del partit d'anada Celebració de l'1-2 del partit d'anada FIFA 19 (captura)

Els escapulats superen Shadow Squad, campió de Regional, per passar a la següent eliminatòria per l'ascens de categoria.

L'Europa va superar 1-3 i 2-1 el seu botxí personal a la lliga de Progaming i espera rival pel proper diumenge. No va ser una empresa fàcil, però els graciencs van aconseguir doblegar a un Shadow Squad que s'havia convertit en la bèstia negra dels europeístes. En tres partits, el rival de l'Europa en va vèncer dos (3-1 , 0-2) i en va empatar un (2-2).

Al play-off també sortien amb cert avantatge: haver quedat primers de grup els permetia fins i tot passar ronda amb un empat. Els de Beltry, però, no van deixar que res d'això acabes succeïnt. A l'anada, Shadow Squad es va avançar després d'aprofitar una jugada amb molts rebots, però l'Europa no es va rendir i abans de la mitja part va empatar amb un cop de cap del capità a centrada de Patrickmda. A la represa, Beltry va fer una incursió dins l'àrea amb regat inclòs i va servir en safata el gol a un Besieger que va repetir poc després en marcar de penal per deixar el definitiu 1-3 a l'anada.

A la tornada, l'ara visitant es va quedar amb un jugador menys molt aviat per l'expulsió de "lobo" i els graciencs ho van aprofitar. A la mateixa falta que havia significat l'expulsió, Beltry va finalitzar una jugada preparada i va sorprendre el porter. El segon gol va venir poc després, quan Borjaqc98 va rematar una passada creuada del segon capità escapulat, Rjust98. A les acaballes, Shadow Squad va fer un gol que va servir de ben poc. Global final de 5-2 per un Europa que jugarà la segona ronda de playoff el proper diumenge, presumiblement davant un altre campió de grup. Només val guanyar.

 

acidH TEB SpecialOlympics