agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

DELMÀS: "HA ESTAT UN COMIAT MOLT EMOTIU I ESPECIAL"

Finalitzada l'edició número XIX del Trofeu Vila de Gràcia, dos protagonistes de l'encontre van passar per roda de premsa. Com és tradició, l'entrenador Pedro Dólera, per valorar tant l'homenatge com el partit. En un dia especial com el d'avui, també Àlex Delmàs, protagonista indiscutible del primer dia de Festa Major de Gràcia.

EUROPA · Àlex Delmàs (capità)

"És curiós. Hauria de ser jo qui hagués de donar les gràcies!"

Zona Mixta

"Ha estat un comiat emotiu i especial. No obstant, un dia complicat. Abans del partit deia i declarava que estava preparat per afrontar partits importants i decisius, però mai per un partit com aquest, perquè no saps com fer-ho... és una vegada a la vida! Ho he portat força bé, però quan s'acosta el canvi i aquest arriba, t'emociones i encara molt més quan et trobes la gent que ve i t'agraeix els anys aquí a l'Europa.

És curiós tot plegat. Hauria de ser jo qui hagués de donar les gràcies. Quan s'efectua el canvi jugues un segon partit, diferent, des d'aquell moment fins al final. Encara és d'hora per digerir-ho tot. Només tinc paraules d'agraïment. Sóc un privilegiat en aquest club. L'estima que m'enduc és brutal... excessiva i tot!. Senzillament tot plegat és un somni fet realitat".

 _____________________________________________________________
 

EUROPA · Pedro Dólera (entrenador)

"Hem plantat cara a tot un Olot per donar-li un títol a l'Àlex
"

Zona Mixta

"L'Olot si ja era bo l'any passat, aquest any és un equipàs. Li hem jugat molt bé en un partit obert, perquè l'Olot és dels equips agraïts, que ve a guanyar-te i per tant, deixa jugar. Davant equips que deixen jugar nosaltres ho fem millor que contra els que arriben i es tanquen. Si li tenim la mida presa? Bé, és un equip que coneixem molt bé i el tenim molt estudiat. Avui tot plegat ha sortit rodó i estic molt content pel club i per Delmàs.

A l'Àlex l'he vist molt concentrat, fent el que sempre ha sabut fer... fins i tot ha xutat una falta que podria haver entrat. Ha estat un privilegi tenir-lo com a capità i jugador, donant lliçons de saber estar. L'homenatge ha estat molt 'txulo' per ell i m'alegro. S'ho mereix moltíssim. Avui hem plantat cara a tot un Olot per donar-li un títol".

acidH TEB SpecialOlympics