agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

EL VILA DE GRÀCIA ES PREPARA PER HOMENATJAR DELMÀS

El capità ha tingut pas previ per RAC1

Ha arribat el gran moment. Gràcia es prepara per la seva Festa Major i, en particular i en clau Europa, per retre homenatge a un dels seus capitans més llegendaris. Àlex Delmàs jugarà demà contra l'Olot els seus darrers minuts d'escapulat. Avui, com a prèvia, entrevista al 'Primer Toc' de l'emissora RAC1. Delmàs ha estat entrevistat durant gairebé un quart d'hora.

 

Els socis i aficionats de l'Europa, però també del #futbolcat en general, tenen demà una cita al Nou Sardenya a les 20 hores per veure un Europa-Olot que, a més de servir com XIXè Trofeu Vila de Gràcia, tindrà també aires de comiat per la figura futbolística d'Àlex Delmàs. El capità gracienc ha estat protagonista previ avui en una entrevista a RAC1. Podeu sentir la seva intervenció íntegra en el reproductor d'audio a peu d'article.

 

Podeu repassar totes les característiques, preus i condicions del partit Europa-Olot AQUÍ. En un altre ordre de coses, a nivell de xarxes socials el club ha creat dues etiquetes oficials pel seguiment d'aquest partit. Una, pel partit en sí ( #VdG13 ) i l'altra pel reconeixement a Delmàs ( #HomenatgeDelmàs ).

 

Primer Equip


Document sonor íntegre de Delmàs. Baixa'l fent clic AQUÍ

acidH TEB SpecialOlympics