agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

CANVIS EN ELS AMISTOSOS DAVANT VILADECANS I JÚPITER

No es jugarà el duel contra els grisgrana

El Primer Equip del Club Esportiu Europa té per davant només dos amistosos més enlloc de tres. Donada la forta càrrega física d'alguns jugadors i l'acumulació de minuts en altres, els plans del final de la present pretemporada varien una mica. La classificació del Júpiter per la següent ronda de la Copa Catalunya també fa moure la composició del cap de setmana.

 

Així doncs, l'Europa només jugarà dos partits més d'estiu abans d'encarar la lliga. Tots dos duels a casa. Dijous, per la Festa Major de Gràcia, es disputarà l'homenatge a Àlex Delmàs en la cita anual del trofeu Vila de Gràcia (Europa-Olot a les 20 hores). El cap de setmana, el partit davant el Viladecans salta de dia i passa de dissabte a diumenge. Es jugarà l'Europa-Viladecans el diumenge 18 a les 19 hores.


Aquest mateix diumenge hi havia previst un amistós amb el Júpiter que, entre la càrrega de partits dels escapulats -que ja sumaran set duels disputats- i la participació dels de La Verneda a la segona ronda de la Copa Catalunya, s'ha acabat anul·lant. El cos tècnic del Primer Equip, per no carregar excessivament de minuts els jugadors més sencers físicament o que no arrosseguen cap molèstia, ha decidit no suplantar aquest hipotètic vuitè partit per cap altre amistós i anul·lar, doncs, el darrer dels compromisos, fent passar el duel del Viladecans de dissabte a diumenge per tenir més descans després del Vila de Gràcia.

 

RESTA DE PRETEMPORADA DEL PRIMER EQUIP

 

Dijous 15 d'agost · Trofeu Vila de Gràcia · EUROPA -OLOT (20 hores)
Diumenge 18 d'agost · Amistós · EUROPA-VILADECANS (19 hores)


Primer Equip
Imatge de l'amistós d'estiu del 2012 entre Viladecans i Europa


acidH TEB SpecialOlympics