agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

DOS AMISTOSOS MÉS ABANS D'AFRONTAR LA COPA CATALUNYA

Espanyol B i Sant Cugat, propers rivals

El proper diumenge, a finals d'aquesta setmana, l'Europa afronta el seu primer compromís seriós i oficial a la Copa Catalunya. Abans, però, l'equip de Pedro Dólera disputarà un parell d'amistosos més i de nou a domicili. El primer contra l'Espanyol B i el segon contra el Sant Cugat. Els escapulats arribaran doncs a la Copa amb quatre partits a les cames.

 

L'Espanyol B serà el primer rival de divisió més alta amb qui es veurà les cares l'Europa aquest estiu. El filial blanc-i-blau serà la quarta vegada que disputa un partit d'agost contra l'Europa al segle XXI. La resta de precedents els trobem en tres edicions anteriors del Trofeu Vila de Gràcia. A la banqueta rival, un vell conegut de la casa, el tècnic Manolo Márquez. L'encontre es jugarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest dijous a les 19 hores.


També a la mateixa hora, però dissabte (i al camp de Mirasol), jugarà l'Europa contra el Sant Cugat, 24 hores abans d'afrontar la primera ronda de Copa Catalunya, que portarà al conjunt escapulat a Castelldefels. La resta de partits a partir del 15 d'agost -exceptuant algun possible creuament més de Copa Catalunya- seran ja cites al Nou Sardenya, com a local.


Primer Equip
Una imatge de l'Europa-Espanyol B de l'estiu passat amb motiu del Vila de Gràcia


acidH TEB SpecialOlympics